All Seasons Residence

Mesto za idiličan odmor.

Ako ste naš gost, Vi ste u najprijatnijem i najbolje pozicioniranom kompleksu apartmana sa najljubaznijim osobljem. Kompleks je okružen borovom šumom i udaljen je samo 300 metara od centra dešavanja. Apartmani su prilagođeni za boravak 2 – 6 osobe. Kompleks All Seasons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Hajdučica, Vukota i Bela, pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem. U prijatnom ambijentu našeg Gastro bara  možete uživati u vrhunskim specijalitetima,  jutarnjoj kafi , kao i u večernjoj čaši vina. Našim najmlađim gostima na raspolaganju je čarobna spoljna i unutrašnja igraonica koja se nalazi u sklopu Restorana i terase restorana, kao i besplatna trambolina, bicikli, trotineti.

IDEALNA LOKACIJA NA ZLATIBORU, SAVREMENO OPREMLJENI APARTMANI,  ENEGRIČAN, MLAD I LJUBAZAN KOLEKTIV…
All Seasions Residence Zlatibor

Ponuda All Seasons

Mesto za idiličan odmor

Vila Živa vraća izgubljenu harmoniju prirode I čoveka. Raspolaže sa recepcijom, restoranom za doručak, restoranom i barom u sklopu koga se nalazi dečija igraonica.

Vila “Sunčica” okupana suncem svih 2000 sati godišnje.

Vila “Hajdučica”  sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.

Vila “Bela” je dobila naziv po čistom, lekovitom vazduhu i belini snežnog pokrivača. Zlatibor je vazdušna banja već više od jednog veka.

Vila “Vukota” pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode.

Apart Hotel All Seasions Zlatibor

Knjiga gostiju

Otkrijte kako naši gosti opisuju savršen dan u našem objektu I podelite Vaše iskustvo