All Seasons Residence

Mesto za idiličan odmor

Kompleks All Saesons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Ružica, Hajdučica I Vukota , pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem.  Okružen borovom šumom kapaciteta preko 60 apartmana kompleks se nalazi u neposrednoj blizini odmarališta “Golija”poznatog po organizovanju košarkaških, odbojkaških, fudbalskih I drugih kampova.

Vila Živa

Vila “Živa” je centralna vila komleksa All Seasons Residence koja vraća izgubljenu harmoniju prirode i čoveka. Raspolaže sa 16 moderno opremljenih apartmana, recepcijom, liftom i lobi barom.

Apart hotel zlatibor vila suncica

Vila Sunčica

Vila “Sunčica” okupana suncem svih 2000 sati godišnje. Raspolaže sa preko 20 moderno opremljenih apartmana.

Vila Hajdučica

Vila “Hajdučica” svojim gostima u 15 apartmana sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.

Vila Ružica

Vila “Ružica” ime nosi po “ruži vetrova“, pojavi ukrštanja mediteranskih i kontinentalnih vetrova na Zlatiboru, koja pozitivno utiče na psihofizičko zdravlje ljudi. I zaista, ima nešto u tom planinskom vazduhu kaji vraća harmoniju i “puni baterije”. Smeštajni kapacitet je 10 apartmana.

Vila Vukota

Vila “Vukota” pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode. Raspolaže sa 15 apartmana.

Apart hotel zlatibor Vila Vukota

BUDI UVEK U TOKU

Dobijte naše ažurirane ponude, popuste i još mnogo toga!