All Seasons Residence

Mesto za idiličan odmor

Kompleks All Seasons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Hajdučica, Vukota i Bela, pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem.  Okružen borovom šumom, kompleks se nalazi u neposrednoj blizini dečijeg odmarališta “Golija” poznatog po organizovanju košarkaških, odbojkaških, fudbalskih I drugih kampova.

Vila Živa

Vila “Živa” je centralna vila komleksa All Seasons Residence koja vraća izgubljenu harmoniju prirode i čoveka. Raspolaže sa 13 moderno opremljenih apartmana, recepcijom, liftom, restoranom za doručak i restoranom i barom u sklopu koga se nalazi dečija igraonica.

Apart hotel zlatibor vila suncica

Vila Sunčica

Vila “Sunčica” okupana suncem svih 2000 sati godišnje. Raspolaže sa preko 20 moderno opremljenih apartmana.

Vila Hajdučica

Vila “Hajdučica” svojim gostima u 15 apartmana sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.

Vila Bela

Vila “Bela” je dobila naziv po čistom, lekovitom vazduhu i belini snežnog pokrivača. Zlatibor je vazdušna banja već više od jednog veka.

 

Detaljnije

Vila Vukota

Vila “Vukota” pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode. Raspolaže sa nekoliko luksuznih i  modernih PREMIUM apartmana.