All Seasons Residence

Mesto za idiličan odmor

Kompleks All Saesons Residence čini 5 moderno opremljenih vila sa hotelskom uslugom, Živa, Sunčica, Ružica, Hajdučica I Vukota , pogodnih za boravak svih onih koji žele odmor ispunjen pravim uživanjem.  Okružen borovom šumom kapaciteta preko 60 apartmana kompleks se nalazi u neposrednoj blizini odmarališta “Golija”poznatog po organizovanju košarkaških, odbojkaških, fudbalskih I drugih kampova.

Vila Živa

Vila “Živa” je centralna vila komleksa All Seasons Residence koja vraća izgubljenu harmoniju prirode i čoveka. Raspolaže sa 16 moderno opremljenih apartmana, recepcijom, liftom i lobi barom.

Apart hotel zlatibor vila suncica

Vila Sunčica

Vila “Sunčica” okupana suncem svih 2000 sati godišnje. Raspolaže sa preko 20 moderno opremljenih apartmana.

Vila Hajdučica

Vila “Hajdučica” svojim gostima u 15 apartmana sa pogledom na poljanu mami mirisom raznolikih livadskih trava I pruža pravi užitak.

Vila Ružica

Vila “Ružica” ime nosi po “ruži vetrova“, pojavi ukrštanja mediteranskih i kontinentalnih vetrova na Zlatiboru, koja pozitivno utiče na psihofizičko zdravlje ljudi. I zaista, ima nešto u tom planinskom vazduhu kaji vraća harmoniju i “puni baterije”. Smeštajni kapacitet je 10 apartmana.

Vila Vukota

Vila “Vukota” pogledom na borovu šumu pruža nezaboravan osećaj snažnog zagrljaja prirode. Raspolaže sa 15 apartmana.