Najčešće postavljena pitanja

Dragi naši,

Delimo sa vama najčešće postavljena pitanja vezano za naš kompleks. A svakako ukoliko imate i neko dodatno, vrlo rado ćemo odgovoriti. Mi smo na raspolaganju za sve potrebne informacije.  Možete nas kontaktirati putem e-maila na adresu: allseasons@aparthotelzlatibor.com , ili putem telefona na broj: +381 64 64 52 863.

Naš cilj je da smanjimo što je više moguće vaše vreme čekanja! Ako vaša soba nije korišćena noć pre vašeg dolaska, soba će biti spremna tog jutra. Ako ne, soba će biti spreman za vas kada se oslobodi. Vreme odlaska iz Hotela je do 11:00h, tako da će od 14:00h soba biti čista i spremna vama na raspolaganju.

Reservations can be made at all hotels and resorts, including propertiVreme do kada je potrebno izvršiti check out je do 11h. Na zahtev i u skladu sa raspoloživošću, možemo odobriti malo kasniji check out, a svakako uvek možemo organizovati kasno odjavljivanje (na primer da koristite sobu do 18:00 časova uveče). Ova mogućnost mora biti dogovorena i odobrena od strane recepcije i može imati dodatnu naknadu (Dnevni odmor).es located outside the United States.

Drago nam je da Vas obavestimo da se naš doručak služi od 08:00h do 10:30h. To znači da možete spavati duže i uvek ćete imati bogat i svež doručak na raspolaganju. Takođe, ukoliko putujete ranije moguće je organizovati lunch paket za vas, samo je potrebno dan ranije najaviti. Moguće je doručkovati u sali za doručak, u Gastro baru, ili ukoliko želite i u vašem apartmanu.

All Seasons Residence ima sopstveni parking koji je besplatan za goste hotela.

Nikakav problem. Recepcija radi do 23h ali će Vas u trećoj smeni sačekati naš čuvar, samo je potrebno da mu ostavite Vaša dokumenta (lične karte ili pasoše a za mlađu decu mogu i zdrvastvene knjižice) koje će koleginice ujutru da unesu u sistem, nakon čega ih slobodno možete preuzeti.

Možete, samo nam pri rezervaciji naglasite da želite takav apartman.

Da, pet friendly smo. I dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima do 10kg uz doplatu od 3.000,00 RSD za ceo boravak.

Veličine su od 20 – 40 m2. Zavisi od kategorije smeštajne jedinice.

Imamo u centralnoj vili premium apartman i premium studio koji su spojeni vratima između i idealni su za boravak višečlane porodice.

Naš Gastro bar radi od 08h do 22h.

U našem Gastro baru se služi a la carte meni.

Naravno, nudimo Vam i uslugu room service-a. Broj našeg Gastro bara za poručivanje je 065 455 65 56. A ima nasi  na Wolt aplikaciji.

U svakom trenutku mislimo na naše najmlađe i najslađe drugare pa tako i po pitanju menija, imamo specijalan odeljak samo za njihova mala čula ukusa i mirisa.

Uvek tokom praznika i bitnih dešavanja napravimo zabavu i druženje za pamćenje. Na našem instragram profilu možete pogledati zabeležene kadrove nekih od proslava u našem restoranu.

Pri odjavi je potrebno da dođete na recepciju, ostavite ključeve od apartmana, preuzmete dokumenta i regulišete račun ukoliko već niste. Preporučujemo Vam da Vaša plaćanja izmirujete tokom boravka jer se na odjavama najveći broj gužvi desi upravo zbog plaćanja.

Naravno, tu smo da Vas dočekamo  i ugostimo u svakom periodu godine i budemo deo stvaranja Vaših nezaboravnih uspomena tokom boravka u našim apartmanima.

Odmah pored našeg parkinga imate prolaz ka samom centru od kog ste udaljeni svega par minuta laganog  hoda.

U svakom apartmanu imamo WiFi mrežu. Odmah pored TV-a se nalazi mala plava knjižica na čijoj su prvoj strani ispisani naziv mreže i njena šifra.

Jeste, u svakom apartmanu je voda za piće. Žao nam je što Vas Vaša iskustva dovode do toga da nam to pitanje postavite ali ne brinite, voda i vazduh su nam jako čisti.

Za naše najmlađe i najslađe goste imamo 40% popusta na ulaznice za Dino park kao i 30% popusta za El Paso City.

Naravno, možete nam pri rezervaciji ostaviti podatke firme na koju želite da glasi gotovinski a svakako je potrebno naglasiti pre samog plaćanja.

Da, naravno. Pri svakoj rezervaciji smeštaja u budućnosti, potrebno je uplatiti 50% iznosa, ukoliko plaćate kao fizičko, odnosno 100% ako plaćate kao pravno lice. Takođe, možete uplatiti i iznos ukoliko pravite iznenađenje za nekog od Vaše porodice, prijatelja ili najbližih.

Naravno, najbolje je da nam to uvek naglasite pri rezervaciji kako bi naše koleginice sve spremile na vreme za Vaš dolazak.

Jeste, u svakom standard i premium apartmanu kauč ili ugaona su na rasklapanje i moguće je da još najmanje jedna ili dve osobe spavanju na njemu.

Imate fen, peglu, dasku za peglanje i usisivač. Milisli smo na sve kako biste morali da ponesete samo osnovno i uživate u komfornosti.

U apartmanima če Vas uvek sačekati čisti peškiri (jedan veliki i jedan mali peškir) i posteljina. Peškiri se menjaju svaki drugi dan a posteljina svaku četvrtu noć.

Naravno, ukoliko ste zbog nekih nepredviđenih okolnosti sprečeni da dođete a uplatili ste avans, možete ga iskoristiti za neki drugi period.

Čim budete sigurni da želite da posetite Zlatibor i boravite kod nas!

Postavite pitanje