Promo ponuda Zlatibor

All Seasons Zlatibor

PONUDE APARTHOTELA NA ZLATIBORU

Sklonite se od gradske gužve i uživajte u svežini Zlatibora koji predstavlja dragulj zapadne Srbije, vazdušna banja gde se ukrštaju kontinentalni i primorski vetrovi. Zlatibor je planina sa oko 2.000 sunčanih sati godišnje što zajedno sa prirodnim lepotama kojima Zlatibor obiluje, domaćim secijalitetima i ljubaznim domaćinima predstavlja mesto za pravo uživanje.

Novogosišnja ponuda

Dobrodošli u magični All Seasons Residence!

Pozivamo vas da uz radost i veselje, u toplini vašeg drugog doma, zajedno, provedemo novogodišnje praznike, jer znate da magija počinje na najlepšoj planini Zlatibor!

Saznaj više

Promo ponuda

Zimovanje na Zlatiboru nikada nije bilo bolje!

Zlatibor je omiljena destinacija za zimovanje, a naš porodični All Seasons hotel čini vaš boravak još posebnijim. Smešten preko puta sankališta za decu i obećava nezaboravnu zabavu za celu porodicu. ❄🎿

Saznaj više

Promo ponuda

Deca su ukras sveta i naši najdraži gosti

U saradnji sa Udruženjem Roditelj iz Užica, kreirali posebne popuste za korisnike kartice. Uz karticu za ostvarivanje popusta porodice sa troje i više dece, sa teritorije grada Užica, ostvaruju popust od 30% na uslugu smeštaja!

Saznaj više

Promo ponuda

Besplatni vaučeri za odmor u srbiji 2023.godine!

Ove godine provedite u prirodi, udišite zdrav vazduh i ispunite dan zdravim aktivnostima. Zajedno sa svojim bližnjima iskoristite našu ponudu i uživajte u nezaboravnom odmoru na Zlatiboru.

Saznaj više

Promo ponuda

Uskoro

Poštovani, uskoro očekujte još puno promo ponuda koje smo pripremili za vas.

Saznaj više